U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Heeft u als lid een idee stuur dan een e-mail voetbal@krayenhoff.com

Ingeschreven teams:

Zondag 1

Zondag 2

Zaterdag 2

Zaterdag 3

Zaterdag 4

Zaal 1

Zaal 2

 


 

 

 

 

 

 

 

Jonger Oranje Talentendag Zaal in Sportcentrum Arcus

 

Maandag 3 januari a.s., in de kerstvakantie, zal SportsGen sportmarketing in samenwerking met NEC/FC Oss de Jonger Oranje Talentendag Zaal organiseren. Locatie van deze plezierige voetbaldag is sportcentrum Arcus in Wijchen

Jonger Oranje
Sinds 2007 wil Jonger Oranje elke voetballer in Nederland een unieke kans bieden om de scouts van profclubs te overtuigen van hun talent. Wat de medewerkers van SportsGen net niet lukte moet voor de deelnemers wel haalbaar zijn: profvoetballer worden.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Zaal draait het om lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke dag beleven onder het oog van scouts van NEC/FC Oss. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2005 en 2011 – van kunnen smullen.

Behoefte naar zaalactiviteit
Zaalvoetbal wordt steeds belangrijker. In Spanje en Brazilië speelt men al in de jeugd om een betere techniek/balbehandeling te krijgen. Ook in Nederland wordt steeds meer aandacht geschonken aan zaalvoetbal. Ajax is een aantal jaar geleden begonnen met zaalvoetbal voor de jeugd. Dit is opgezet door Wim Jonk (voormalig Hoofd Jeugdopleiding), ook met de bedoeling de jeugd een beter techniek te geven en het idee van het vroegere straatvoetbal terug te laten komen.

Twee seizoenen geleden heeft Jonger Oranje onderzoek gedaan naar de behoefte van een activiteit in de zaal. Daar werd enthousiast op gereageerd en in overleg met sportcentrum Arcus en NEC/FC Oss wordt dit seizoen een Jonger Oranje Talentendag Zaal georganiseerd in Gelderland.

Opzet Jonger Oranje Talentendag Zaal
In de hallen van sportcentrum Arcus wordt een toernooi georganiseerd. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om bij Jonger Oranje hun droom te verwezenlijken: een stage bij NEC/FC Oss en/of een plek in het Jonger Oranje zaalteam.

De scouts van NEC/FC Oss selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag Zaal de beste spelers in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar (2009, 2010 en 2011), Onder 11 (2007 en 2008) en Onder 13 (2005 en 2006). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de Jonger Oranje Finals.

 

Droom verwezenlijken
De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom: profvoetballer worden.

 

Meer informatie: Mike ter Hofstede – M.terhofstede@sportsgen.nl – tel: 023 533 00 51