Voetbalvereniging Krayenhoff

Nieuws

Krayenhoff verliest punten in Millingen: 2-2

Krayenhoff koesterde in de vierde klasse E bij Millingen een 2-0 voorsprong na treffers van Luuk Arntz en Hakim el Hakri. Nog voor rust viel een inzet van Sam van der Velden via het hoofd van Owen Schenning binnen (1-2) en daarna leidde een eigen doelpunt van Joey Spierings tot 2-2. Het was het eerste puntenverlies voor koploper Krayenhoff.

Trainer Angelo van Elk van Krayenhoff baalde van de gemiste kansen: ,,Paal en lat stonden meer goals in de weg. Met de inzet van de jongens was niks mis.” Assistent-trainer Richard van Rijsbergen van Millingen: ,,Ik ben blij dat we de gasten punten hebben ontfutseld.”

Terug naar overzicht

Kalender

Zondag 4 december 2022, 14:30 - 16:15

Krayenhoff 1 - OSC 1

Zondag 11 december 2022, 14:00 - 15:45

Heumen 1 - Krayenhoff 1

Stand Krayenhoff 1

Topscorers Krayenhoff 1

 
 
 
Krayenhoff verliest tijdens hervatting competitie in derby van SCE.

Krayenhoff heeft de competitie in de vierde klasse E hervat met een nederlaag. In de topper op sportpark de schoonhorst (Blauw Wit) werd met 0-1 verloren van SCE. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
 
Krayenhoff buigt 2-0 achterstand om bij SCP.

Krayenhoff heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen in Puiflijk. Een vroege 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 overwinning. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
Enorme bekerstunt Krayenhoff bij Alverna: 'Al 368 appjes gehad'.

Donderdag 25 November heeft Krayenhoff voor een enorme stunt gezorgd in de districtsbeker. Alverna, uitkomend in de Eerste klasse, werd uitgeschakeld: 1-2. Klik op de foto voor het hele artikel.

 

In Memoriam: Bart Swinkels

Heel Krayenhoff is vandaag in rouw. Onze vriend, speler en trouwste lid is niet meer onder ons. Wij wensen Cindy, de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht Bart, we zullen je missen!

Programma 26 november

Programma 27 november

 
 

"Trots van Sportpark de Schoonhorst."