Voetbalvereniging Krayenhoff

Nieuws

Krayenhoff wint eenvoudig van UHC: 6-0.

Koploper Krayenhoff bleef in de vierde klasse E in Nijmegen UHC ruim de baas en liep verder weg van OSC (verlies bij Overasseltse Boys). Het gat tussen de nummers 1 en 2 is nu vier punten. Het debuterende SVO’68/VVLK klom naar de derde stek.

Voor het gemakkelijk spelende en combinerende Krayenhoff was de abominabele grasmat geen handicap. Luuk Arntz (2x), Zakaria Kerkri (2x), Giovanni Wanders en Yannick Stegehuis verzorgden de Nijmeegse productie: 6-0. Trainer Angelo van Elk: ,,Gelet op de overige uitslagen, is dit voor ons gunstig. Deze hoge score is fijn om op verder te bouwen.”

Terug naar overzicht

Kalender

Nog geen evenementen beschikbaar

Stand Krayenhoff 1

Topscorers Krayenhoff 1

 
 
 
Krayenhoff verliest tijdens hervatting competitie in derby van SCE.

Krayenhoff heeft de competitie in de vierde klasse E hervat met een nederlaag. In de topper op sportpark de schoonhorst (Blauw Wit) werd met 0-1 verloren van SCE. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
 
Krayenhoff buigt 2-0 achterstand om bij SCP.

Krayenhoff heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen in Puiflijk. Een vroege 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 overwinning. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
Enorme bekerstunt Krayenhoff bij Alverna: 'Al 368 appjes gehad'.

Donderdag 25 November heeft Krayenhoff voor een enorme stunt gezorgd in de districtsbeker. Alverna, uitkomend in de Eerste klasse, werd uitgeschakeld: 1-2. Klik op de foto voor het hele artikel.

 

In Memoriam: Bart Swinkels

Heel Krayenhoff is vandaag in rouw. Onze vriend, speler en trouwste lid is niet meer onder ons. Wij wensen Cindy, de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht Bart, we zullen je missen!

Programma 26 november

Programma 27 november

 
 

"Trots van Sportpark de Schoonhorst."