Voetbalvereniging Krayenhoff

Nieuws

Krayenhoff wint eerste wedstrijd van SVO/VVLK: 3-1

Krayenhoff versloeg het gepromoveerde samenwerkingsverband SVO’68/VVLK met 3-1. Angelo Knoop, Johnny Dobson en Luuk Arntz zorgden voor 3-0 bij rust. Daarna schoot Joris Weeren een strafschop langs de 50-jarige doelman Stefan Kersten. Dobson kon na zijn tweede geel eerder douchen.Het vernieuwde FC Kunde hield Diosa er met 2-1 onder na treffers van Haje Walta en Thijs Lieffering. De 1-1 was van Rob Peters. ,,De nieuwe groep, met veel energie en passie, vergat vaker te scoren”, zei trainer Anne Duis.


Terug naar overzicht

Kalender

Zondag 4 december 2022, 14:30 - 16:15

Krayenhoff 1 - OSC 1

Zondag 11 december 2022, 14:00 - 15:45

Heumen 1 - Krayenhoff 1

Stand Krayenhoff 1

Topscorers Krayenhoff 1

 
 
 
Krayenhoff verliest tijdens hervatting competitie in derby van SCE.

Krayenhoff heeft de competitie in de vierde klasse E hervat met een nederlaag. In de topper op sportpark de schoonhorst (Blauw Wit) werd met 0-1 verloren van SCE. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
 
Krayenhoff buigt 2-0 achterstand om bij SCP.

Krayenhoff heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen in Puiflijk. Een vroege 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 overwinning. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
Enorme bekerstunt Krayenhoff bij Alverna: 'Al 368 appjes gehad'.

Donderdag 25 November heeft Krayenhoff voor een enorme stunt gezorgd in de districtsbeker. Alverna, uitkomend in de Eerste klasse, werd uitgeschakeld: 1-2. Klik op de foto voor het hele artikel.

 

In Memoriam: Bart Swinkels

Heel Krayenhoff is vandaag in rouw. Onze vriend, speler en trouwste lid is niet meer onder ons. Wij wensen Cindy, de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht Bart, we zullen je missen!

Programma 26 november

Programma 27 november

 
 

"Trots van Sportpark de Schoonhorst."