Voetbalvereniging Krayenhoff

Nieuws

Krayenhoff wint in jubileumweekend van Roda'28: 6-0.

Jarig Krayenhoff viert alvast feest

Feest bij Krayenhoff. De koploper van de vierde klasse E versloeg het bezoekende Roda’28 met 6-0 en zag concurrent Germania tegen FC Kunde punten verspelen. De eerste periodetitel is nog niet binnen, maar kan de Nijmeegse ploeg, die zijn 85ste verjaardag viert, bijna niet meer ontgaan.

Millingen kan in theorie nog naast de jubilaris komen, maar het doelsaldo van Millingen is veel slechter. Voor Krayenhoff waren Luuk Arntz (2x), Johnny Dobson (2x), Yannick Stegehuis en Jonny Loeff doeltreffend. Trainer Angelo van Elk: ,,We hadden een groot overwicht en zijn met deze uitslag superblij. Ik ben trots op de ploeg die zeker lijkt van deelname aan de nacompetitie. We gaan feesten.”

Terug naar overzicht

Kalender

Nog geen evenementen beschikbaar

Stand Krayenhoff 1

Topscorers Krayenhoff 1

 
 
 
Krayenhoff verliest tijdens hervatting competitie in derby van SCE.

Krayenhoff heeft de competitie in de vierde klasse E hervat met een nederlaag. In de topper op sportpark de schoonhorst (Blauw Wit) werd met 0-1 verloren van SCE. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
 
Krayenhoff buigt 2-0 achterstand om bij SCP.

Krayenhoff heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen in Puiflijk. Een vroege 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 overwinning. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
Enorme bekerstunt Krayenhoff bij Alverna: 'Al 368 appjes gehad'.

Donderdag 25 November heeft Krayenhoff voor een enorme stunt gezorgd in de districtsbeker. Alverna, uitkomend in de Eerste klasse, werd uitgeschakeld: 1-2. Klik op de foto voor het hele artikel.

 

In Memoriam: Bart Swinkels

Heel Krayenhoff is vandaag in rouw. Onze vriend, speler en trouwste lid is niet meer onder ons. Wij wensen Cindy, de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht Bart, we zullen je missen!

Programma 26 november

Programma 27 november

 
 

"Trots van Sportpark de Schoonhorst."