Voetbalvereniging Krayenhoff

Nieuws

Krayenhoff wint lastige uitwedstrijd tegen Overasseltse Boys: 1-3

Krayenhoff gaat in de vierde klasse E na twee speeldagen op doelsaldo aan kop. Ook OSC en Roda’28 zijn nog zonder verliespunten, net als Germania dat pas één keer in actie kwam.

Krayenhoff nam zondag na rust afstand van Overasseltse Boys: 1-3. Beide ploegen hadden kansen. In de eerste helft scoorden Kay de Kluis (0-1) en Tom Derks (1-1). Yannick Stegehuis (1-2) en Johnny Loeff (1-3) beslisten de wedstrijd. Volgens trainer Robin Kersten zaten de Boys ook goed in de wedstrijd. Angelo van Elk vond dat Krayenhoff prima speelde: ,,Ik ben tevreden met onze resultaten.”

Terug naar overzicht

Kalender

Zondag 4 december 2022, 14:30 - 16:15

Krayenhoff 1 - OSC 1

Zondag 11 december 2022, 14:00 - 15:45

Heumen 1 - Krayenhoff 1

Stand Krayenhoff 1

Topscorers Krayenhoff 1

 
 
 
Krayenhoff verliest tijdens hervatting competitie in derby van SCE.

Krayenhoff heeft de competitie in de vierde klasse E hervat met een nederlaag. In de topper op sportpark de schoonhorst (Blauw Wit) werd met 0-1 verloren van SCE. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
 
Krayenhoff buigt 2-0 achterstand om bij SCP.

Krayenhoff heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen in Puiflijk. Een vroege 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 overwinning. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
Enorme bekerstunt Krayenhoff bij Alverna: 'Al 368 appjes gehad'.

Donderdag 25 November heeft Krayenhoff voor een enorme stunt gezorgd in de districtsbeker. Alverna, uitkomend in de Eerste klasse, werd uitgeschakeld: 1-2. Klik op de foto voor het hele artikel.

 

In Memoriam: Bart Swinkels

Heel Krayenhoff is vandaag in rouw. Onze vriend, speler en trouwste lid is niet meer onder ons. Wij wensen Cindy, de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht Bart, we zullen je missen!

Programma 26 november

Programma 27 november

 
 

"Trots van Sportpark de Schoonhorst."