Voetbalvereniging Krayenhoff

Nieuws

Krayenhoff wint met 5-0 van Diosa.

Krayenhoff gaat na zondag aan kop in de vierde klasse E. De Nijmegenaren versloegen Diosa met 5-0 en passeren op doelsaldo OSC uit Oosterhout.

Krayenhoff leidde bij rust al met 3-0, dankzij treffers van Luuk Arntz (2x) en Kay de Kluis. Via opnieuw De Kluis en invaller Nando Pirius liep de thuisploeg in de tweede helft uit naar 5-0. Trainer Angelo van Elk was tevreden: ,,Het liep lekker, met mooi aanvalsspel en dito treffers. Na rust deden we het rustig aan.”

Terug naar overzicht

Kalender

Nog geen evenementen beschikbaar

Stand Krayenhoff 1

Topscorers Krayenhoff 1

Krayenhoff verliest tijdens hervatting competitie in derby van SCE.

Krayenhoff heeft de competitie in de vierde klasse E hervat met een nederlaag. In de topper op sportpark de schoonhorst (Blauw Wit) werd met 0-1 verloren van SCE. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

Krayenhoff buigt 2-0 achterstand om bij SCP.

Krayenhoff heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen in Puiflijk. Een vroege 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 overwinning. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

Enorme bekerstunt Krayenhoff bij Alverna: 'Al 368 appjes gehad'.

Donderdag 25 November heeft Krayenhoff voor een enorme stunt gezorgd in de districtsbeker. Alverna, uitkomend in de Eerste klasse, werd uitgeschakeld: 1-2. Klik op de foto voor het hele artikel.

In Memoriam: Bart Swinkels

Heel Krayenhoff is vandaag in rouw. Onze vriend, speler en trouwste lid is niet meer onder ons. Wij wensen Cindy, de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht Bart, we zullen je missen!