U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Deugt een bestuur ooit wel eens??????

Als zij de regels naleven,zijn het ''agenten''

Als zij hierin genadig zijn,dan,''Slappelingen"

Als zij ieder hun inbreng gunnen,zijn ze ''laf''

Als zij niemand een kans geven,zijn ze ''Dictators''

Als jij het aan ,durft kom ons ''helpen''

Krayenhoff (zat) verzuimt de wedstrijd te beslissen in de eerste helft

 

 

Krayenhoff
Krayenhoff ging de wedstrijd goed van start met goed combinatie voetbal. Het eerste doelpunten was daar een voorbeeld van die ging van Glenn boon naar Saber kamalidze die Thomas Theunissen in speelde en die kaatste op Elmo Baggen, deze speelde de bal naast waarLuc kuerten op de 16 in kon schieten in de verste hoek van het goal: 1-0. daarna volgde er een aantal goede kansen. Waar Krayenhoff had uit moeten lopen naar 4 5 – 0. Maar het gebeurde toch Glenn boon stuurde Manuel Yousif weg deze legde de bal goed bij de tweede paal waar Rowin van Wijhe goed inschoot. EMM kreeg nog wel wat kansjes maar Wesley Wessels stond er ook.

Na de rust kwam Krayenhoff niet best uit de kleedkamer. EMM scoorde de 2-1 even leek er paniek te ontstaan. Maar de achterhoede Jeffery Avery Danny Vanëtie en Jamal Salem bleven overeind. Randy Dams kwam erin na een hamstringblessure van Luc kuerten deze maakte een schitterend doelpunt maar de grensrechter constateerde buitenspel.

Opstelling Krayenhoff: Wesley Wessels  Danny Vanëtie Jeffery Avery Jamal Salem Saber kamalidze Glenn boon Rowin van Wijhe Luc kuerten ( Randy Dams) Thomas Theunissen Elmo Baggen Manuel Yousif

 

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen dvv

 

 

 

26-09-15

Krayenhoff 1 Niftrik1 eerste nederlaag voor de kraayen 1-4

04-10-15

Uchta 1 Krayenhoff 1 gelijk spel in ijzendoorn 3-3

11-10-15

Krayenhoff 1 DBV 1  6 keer raak in eigen huis 6-1

18-10-15

WVW  1 Krayenhoff 1 weer een ruime winst  uit in Weurt 0-4

01-11-15

Krayenhoff 1 Aquila 1

Opstelling  Krayenhoff 1  Roy kosman  Nick van Haarlem  Angelo van Elk  Davey de Haan  Omar Benjeddi  Leeroy Thijssen Giovanni Wanders  Kevin Amadeus Robin Schamp  Remco Deijnne  Joey  Spierings

Wissels Glenn Jansen Theo Weijers Yassine Boukhali.

Weer veel doelpunten vandaag in eigen huis tegen de gasten uit Dreumel.

Het begon allemaal een beetje matig  met zelfs nog een tegentreffer voor rust, na de rust waar een koppie thee allemaal niet toe  bij kan dragen was er een compleet ander spel te zien van de kraayen .

Wilskracht samenspel en strijd met twee treffers van Robin Schamp 1 treffer van Omar Benjeddi  1 doelpunt en twee assists voor Nick van Haarlem en 1 treffer voor invaller Yassine Boukhali bracht met nog 1 tegen treffer de eindstand op 5-2 .

Krayenhoff is op dreef met de derde winst op rij wordt  volgende week periode winnaar Diosa de volgende  horde die genomen wordt.

We zullen het gaan  zien volgende week 14.30 uur  op sportpark de wissen in Balgoy tot ziens daar!

 

Krayenhoff zat 1 - sc Oranje                17-10-2015

 Krayenhoff zakt naar de 4de plaats         

 
Krayenhoff ging het eerste half uur goed van start de bal werd goed rond gespeeld maar het resulteerde niet tot echte kansen. sc Oranje had het hier moeilijk maar na een paar goede omzettingen vanuit de bank van sc oranje. En niet zoals de gelderlander editie arnhem schreef : ( NIJMEGEN – Door de 1-3 winst op Krayenhoff blijft Sc. Oranje in de race voor de eerste periodetitel in de vierde klasse A. Oranje had weinig te duchten van de Nijmeegse opponent. “We waren oppermachtig”zei trainer Bob van Londen. “Voor de rust hadden we al met 0-4 voor moeten staan”. De Arnhemmers scoorden driemaal door Brian van Schooten, Nicky Peters en Lokwah Tsang.) De wedstrijd draaide helemaal om. Het goede centrale duo van oranje speelde uitstekend. Sc oranje scoorde voor rust uit een corner de bal viel uit de kluts en daaruit scoorde ze. Na de rust kwam Krayenhoff wederom goed in de wedstrijd ook Krayenhoff scoorde uit een corner van Manuel Yousif en de goed inlopende Jeffrey Avery kopte de bal goed in. 
Daarna nam sc oranje de wedstrijd in handen uit 2 goede aanvallen scoorde oranje elke keer in de verre hoek. 
Oranje won de zeer sportieve wedstrijd die goed geleid werd door scheidsrechter j. Westen 
Opstelling Krayenhoff
Wesley wessls - Danny Vanëtie - Jeffery Avery - Rick Derkse - Rowin van Wijhe - Saber kamalidze (Randy Dams) - Glenn boon (Jamal Salem ) - Luc kuerten - Elmo Baggen - Manuel Yousif ( Eray Canbulat) 
 

 

 

Krayenhoff (za) speelt gelijk tegen Oranje Blauw


Het weer was goed en toch speelde we op een moeilijk bespeelbaar veld met hoog gras waardoor de bal niet goed liep. Toch was het Krayenhoff die de score opende door middel van weer een ingooi van Rick Derkse die viel voor de voeten van Luc kuerten die bediende Philip Schmidtdie de bal inschoot.

0-1 Krayenhoff vergat daarna door de te drukken en kreeg het daardoor best moeilijk. In de rust wisselde Krayenhoff Eray Canbulat die weer fit is. Elmo Baggen kwam erin.

De tweede helft waren er kansen voor beide clubs. Oranje blauw kreeg de overhand en scoorde. De 1-1 Krayenhoff had een geluk dat sc oranje gelijk speelde tegen dvv. En dat SCH won van AFC arnhem. Kesteren win van GVC, de stand geeft nu aan dat er 3 clubs bovenin op 13 punten staan sc oranje vv kesteren en Krayenhoff. Volgende week wacht dus de topper Krayenhoff zat tegen sc oranje.

Opstelling Krayenhoff:W. Wessels ,R. Derkse, J. Avery, D. Vanëtie, G. Boon, E. Canbulat(E. Baggen),  S. Kamalidze, L. Kuerten, R. Van Wijhe, P. Schmidt, M. Yousif

 

 

Krayenhoff zat 1 - SCH                                                            03-10-2015

 

Krayenhoff wint de Nijmeegse derby tegen SCH 

 

Krayenhoff begon gehavend :

Thomas Teunissen geschorst.

Jamal Salem hersenschudding vorige wedstrijd.

Elmo Baggen en Bertie Wessels op vakantie. 

Net als SCH die ook een aantal spelers miste. 

SCH begon fel aan de wedstrijd en zette veel druk op de achterhoede van Krayenhoff dat resulteerde in enkele kansen voor de gasten. 

Hieruit volgde ook de 0-1 achterstand. 

Krayenhoff kwam weer terug in de wedstrijd door een goede aanval de bal belande aan de linkerkant waar Manuel Yousif de bal bij de tweede paal legde waar Danny Vanëtie de bal goed in schoot. 1-1

SCH bleef druk houden en door een verkeerde pass op het middenveld profiteerde SCH 1-2. 

In de rust moest Krayenhoff een wissel toepassen Doruk Yilmaz viel geblesseerd uit daarvoor in de plaats kwam Eray Canbulat deze zorgde voor wat rust op het middenveld. 

SCH hield nog wel druk dat had ook wel pech een bal op de lat bracht Krayenhoff op meer krachten. 

Na een ingooi van Rick Derkse die goed verlengt werd door Philip Schmidt en kwam voor de voeten van Luc kuerten die goed inschoot. 

Krayenhoff nam het heft in handen. En uit een vrije trap van 30 meter schoot Jeffery Avery keihard door de muur heen 3-2. 

SCH kreeg nog wel een kans via een goed schot van Dylan cousin. 

Daarna was het de beurt aan Krayenhoff Randy Dams (ingevallen voor Danny Vanëtie) scoorde nog uit buitenspel positie en daarna kwamen Saber kamalizadeh en Manuel Yousif alleen voor de keeper te staan. 

Al bij al een verschrikkelijk leuke derby waar vrienden tegen elkaar streden. 

Opstelling Krayenhoff 

Wesley Wessels 

Rick Derkse 

Jeffery Avery 

Doruk Yilmaz (Eray Canbulat )

Danyy Vanëtie (Roy Ubeda)

Saber kamalizadeh 

Glenn boon

Luc kuerten (Randy Dams)

Rowin van Wijhe 

Philip Schmidt 

Manuel Yousif 

 

 

 

 

Kesteren - Krayenhoff zat                                                       26-9-2015

 

KRAYENHOFF STAAT WEER MET BEIDE BENEN OP DE AARDE


We gingen met een goed gevoel naar kesteren.
Misschien wel een te goed gevoel de warming up was goed.
De wedstrijd kon beginnen de eerste kans was ook voor Krayenhoff daarna ging kesteren druk zetten. Wat ze goed deden en voor we het wisten stonden we binnen 22 minuten met 4-0 achter.  Veel doelpunten ontstonden ook door persoonlijke fouten.  Daarna was het voetballen op het middenveld. Krayenhoff probeerde nog wel maar het lukte niet echt.
Vele kleine overtredingen die bestraft werd door de scheidsrechter. Die veel zag aan een kant. Vooral aan de zijde van Krayenhoff. Dit wilt niet zeggen dat krayenhoff achterstond door de scheidsrechter.
Na een flinke speech in de rust waar je een speld kon horen vallen zo stil was het in de kleedkamer.
Na de rust ging Krayenhoff met goede moed het moeilijk bespeelbare veld weer op.
Maar binnen 5 minuten stond het 5-0.
Daarna kwam Krayenhoff onterecht met 10 man te staan.
Toch probeerde Krayenhoff nog te voetballen dat resulteerde in 5-1 door een doelpunt van Luc kuerten.
Kesteren kreeg ook nog een onterechte penalty tegen. Deze werd goed gepakt door Wesley wessels.
Krayenhoff staat nog op een goede 2 de plaats.
Volgende week is de topper thuis tegen SCH. Dan moeten we weer volop aan de bak.

 

 

Unitas '28 - Krayenhoff 1           20-09-2015

 

 Gelijk op in Wamel

 

Vandaag was de selectie van trainer Roschdie Krebbers afgereisd naar Wamel,

Unitas'28  de nr 11 van de lijst stond op het programma.

Net zoals voorgaande weken gingen de jongens als een speer van start de opstelling was anders en dus ook een ander spel , de eerste helft   waren er kansen over en weer maar bleef zonder doelpunten.

De tweede helft daarin tegen begon in de 48 ste min met een doelpunt van nr 9 Omar Benjeddi .

Door twee gele kaarten kon een half uur voor einde wedstrijd Yassin Boukali het veld verlaten ,en moest het strijdplan aangepast worden, ze zeggen dat je met tien man beter gaat voetballen .

Strijd is er geleverd met name door Bo jansen die overal op het goeie moment was om de kleine kansen die Unitas tegen de tien van Krayenhoff kreeg kon voorkomen ,helaas konden ze de gelijk maker niet voorkomen en moesten de jonge Kraayen huiswaarts met een gelijk spel .

Volgende week speelt de selectie voor 1 keer op zaterdag 26-09-2015 tegen Niftrik 1 om 18 u in eigen huis.

 

Opstelling Doel Roy Kosman ,Leeroy Thijssen, Theo Weijers, Joey Spierings, Giovanni Wanders, Yassin Boukali, Nick v Haarlem, Angelo v Elk, Robin Schamp,Omar Benjeddi, Bo Jansen,

 

Wissels Kevin Amadeus 70e Nick v Haarlem Herman Laurensen, 75e Joey Spierings Wesley Kosman 83e Angelo v Elk

Tot volgende week  Niki &Annemarie

 

  

 

 

Krayenhoff zaterdag -AZ 2000                                     19-9-2015

 

 

 

Krayenhoff is het seizoen goed begonnen. Na vorige week een overwinning tegen Excelsior Zetten zet Krayenhoff zijn goede reeks voort. 

 

Krayenhoff begon de wedstrijd met goed gecombineerd voetbal, uit een goede combinatie tussen Rowin van Wijhe en Danny Vanëtie werd de bal goed ingespeeld op Thomas Teunissen die op zijn beurt Luc kuerten inspeelde deze lobte de bal perfect over de keeper van AZ 2000 1-0. 

 

Daarna kreeg Krayenhoff een corner van rechts die goed werd ingekopt door Jeffery Avery 2-0. 

 

Krayenhoff bleef goed spelen totdat Rowin van Wijhe ongelukkig in botsing kwam met een tegenstander. Rowin viel uit met een spierblessure. 

 

Hierna was Krayenhoff ff de grip kwijt op het middenveld. Het rustsignaal viel op het goede moment door wederom goedleidende scheidsrechter I. Gravilov. 

 

In de rust werd alles ff op scherp gezet. 

 

Krayenhoff kwam goed de rust uit dat resulteerde in enkele goede voorzetten van rechts die net niet werden benut door Manuel Yousif. 

 

AZ 2000 kreeg weer meer grip op de wedstrijd dat resulteerde in een doelpunt 2-1. 

 

Daarna kreeg AZ nog enkele goede kansen maar door goed keeperswerk van Wesley Wessels bleef de stand 2-1. 

 

Hierna werd Krayenhoff weer sterker uit een aanval kregen ze een penalty die goed werd ingeschoten door Jeffery Avery. 

 

Philip Schmidt bepaalde de eindstand van 4-1 op het scorebord. Onze dank gaat ook uit naar Roy van gemert die de begeleiding voor deze wedstrijd ondersteunde. 

 

Volgende week wacht de volgende tegenstander kesteren. 

 

 

 

Foto verslag van Henk Vanëtie volgt 

 

Opstelling 

 

Wesley Wessels

 

Rick Derkse 

 

Jeffery Avery

 

Danny Vanëtie 

 

Saber kamalizadeh ( Doruk Yilmaz)

 

Luc kuerten 

 

Jamal Salem (Randy Dams)

 

Rowin van Wijhe ( Manuel Yousif)

 

Thomas Teunissen

 

Philip Schmidt 

 

Glenn Boon

 

 

 

Aanwezig Mustafa Farri  en Roy Ubeda 

 

Blessure Eray Canbulat yorke Cornelissen en Bryan Boelders 

Vakantie Bertie Wessels en Elmo Baggen

 

 

 

Krayenhoff 1 - Batavia 1                                                                      13-9-2015

 

Krayenhoff geeft winst weg.


Krayenhoff speelde vandaag op eigen mat tegen Batavia .

Met de winst van vorige week nog in de benen, gingen de elf van Roschdi Krebbers als een speer van start.

Met in de derde minuut een doelpunt van Nick van Haarlem na een mooie lange bal van Angelo van Elk.

Helaas vielen er met een legio aan kansen de eerste helft geen doelpunten meer.

De tweede helft kregen de gasten meer kansen voor het doel van keeper Jorel Nagtegaal, die er enkele week uit zal liggen door een gebroken en een gekneusde vinger.

In de 63ste minuut benutte Batavia een verkregen penalty en dat bracht de stand op 1-1. Met de wissels Theo Weijers voor Giovanni wanders & Joey Spierings voor Bo Jansen werd de wedstrijd uitgespeeld met in de slotfase nog een afgekeurd doelpunt van Batavia. Als Krayenhoff de kansen had benut die ze in de eerste helft kregen, hadden ze de verdiende winst naar zich toe kunnen trekken.

Volgende week gaat Krayenhoff op bezoek bij Unitas in Wamel om 14.30!

 

Komt u gezellig allemaal kijken naar een mooie wedstrijd van onze selectie.

Tot volgende week.

Annemarie & Niki

 

 

Opstelling

Nick v Haarlem Giovanni Wanders Omar Benjeddi Angelo van Elk Remco Deijnne Bo Jansen

Leeroy Thijssen Dave de Haan Robin Schamp Herman Laurenssen Jorel Nagtegaal.

 

Wissels Theo Weijers Joey Spierings Yassin Boukali Roy Kosman

 

 

 


 Excelsior zetten zat 1- Krayenhoff zat 1                                  12-9-2015

 

 Gestolen punten, maar misschien ook weer niet.

 
Ondanks de vele afwezigen Danny Vanëtie, Luc kuerten en Bertie Wessels vakantie en geblesseerde Eray Canbulat en yorke Cornelissen en (geblesseerde Mustafa Farri pakte de vlag op) ging Krayenhoff van start vol goede moed. We hadden het moeilijk met de goed lopende middenvelders van Excelsior. Na wat omzettingen kregen we meer grip op de wedstrijd. De strijd werd gespeeld op het middenveld, daardoor ontstonden er over en weer enkele fikse overtredingen. Die gelukkig geen blessures op leverde. Het rustsignaal viel dus op tijd. De ass. trainer van Krayenhoff zou ook blij zijn als de ruststand tevens de einduitslag zou zijn. In de tweede helft bleef het voornamelijk bij veel kracht voetbal inzet en strijd leverden Krayenhoff zeer zeker. Dat leverde ze ook enkele corners op. Uit een van die corners die Elmo Baggen nam viel de bal in een keer bij de tweede paal die in een keer vol op de voet bij Manuel Yousif kwam deze raakte net de bovenkant lat. De strijd bleef doorgaan en het leek op een 0-0 te eindigen. Tot in de 87ste minuut toen ingooi van rick Derkse voor de goal viel de bal kwam uit de kluts voor de voeten van Philip Schmidt die hem inschoot. Er volgde nog enkele spannende minuten. Het laatste fluitsignaal van de goedleidende scheidsrechter klonk bevrijdend. De 3 punten gingen mee naar Nijmegen. 
 
Opstelling Krayenhoff
Wesley Wessels
Jamal Salem
Jeffery Avery 
Rick Derkse 
Glenn boon
Saber kamalizadeh
Elmo Baggen 
Rowin van Wijhe 
Thomas Theunissen (Randy Dams)
Philip Schmidt ( Roy Ubeda)
Manuel Yousif ( Doruk Yilmaz) 

 

 

Avios 1- Krayenhoff  1

 

 

Mooie seizoenstart voor Krayenhoff.

 

 

06-09-15

Met een 2-4 eindstand is voor krayenhoff 1 het seizoen goed begonnen .

Met een zogoed als nieuwe en fitte selectie heeft trainer Roschdi Krebbers een complete omslag gemaakt, na een aantal weken van training oefen en beker wedstrijden gaat Krayenhoff 1 en vol tegenaan.

Vandaag stond de eerste competiewedstrijd  van het seizoen op het programma  tegen Avios 1 in Alphen.

Krayenhoff ging als een speer van start en dat resulteerde dat er in de vierde minuut al gescoord werd door aanvoerder Angelo van Elk ,nog geen zes minuten later nam Kevin Amadeus de nummer twee voor zijn rekening en met deze stand zijn de heren gaan rusten.

Na de rust waarin niet werd gewisseld golfde het spel op en neer Avios maakte nog wel een doelpunt maar  kon uiteindelijk de treffer van Leeroy Thijssen en de nummer twee van Angelo van Elk niet voorkomen.

Eindstand na een middag waarin er lekker gevoetbald werd en ook langs de kant weer genoten kon worden van voetbal 2-4 .

Volgende week neemt Krayenhoff het thuis op tegen Batavia 1 aanvang wedstrijd 14.30u .

 

Doelpunten makers

Angelo van Elk 2x

Kevin Amadeus 1x

Leeroy Thijssen 1x

 

Opstelling Jorel Nagtegaal   Giovanni Wanders  Kevin Amadeus Leeroy Thijssen Herman Laurenssen Robin Schamp Angelo v Elk Nick vHaarlem Remco Deijne Dave de Haan Bo Jansen .

 

Wissels Theo Weijers  Yassin Boukali Joey Spierings.

 

 

Krayenhoff zat 1 - GVC zat 1                                                         5-9-2015

 
Eindelijk is het seizoen weer begonnen na een soms goede en soms slechte voorbereiding van 1 gewonnen 3 verloren en 2 gelijke spelen. 
Ook nog spelers die niet erg fit waren Rick Derkse schouder blessure 
Yorke Cornelissen herstellende van zijn scheenbeenbreuk van vorig jaar. 
Voor de wedstrijd het uitdelen van een windbreaker die geschonken zijn door Ben Gerrits 

 
Na een goede warming up van alle spelers. Kon de wedstrijd beginnen Krayenhoff ging heel fel uit de startblokken zeker met een gewaagde opstelling door achterin met 1 op 1 te spelen daardoor werd er veel druk gezet op de bal. Dat resulteerde in verschillende kansen in de eerste 10 minuten. Uit een corner werd de bal slecht verwerkt die viel op de rand van de 16 meter er werd niet nagedacht en gelijk op het goal geschoten daarna was het ff prijs schieten het ene schot   naar het andere schot viel goed zodat we binnen 23 minuten op 4-0 stonden nog voor de rust kregen we een penalty, met 5-0 gingen we de rust in. 
Tijdens de rust werd alles nog ff neergezet. We kwamen slecht de rust uit. De organisatie stond niet meer zoals het was. Toch scoorde we nog 2x en we kregen ook nog een penalty maar deze kwam keihard op de paal terecht. Tenslotte scoorde GVC een doelpunt door een foutje. Een mooi resultaat om de competitie te beginnen. Het minpuntje op de wedstrijd was dat Thomas Theunissen uitviel met een hamstringblessure. 
Volgende week spelen we tegen Excelsior zetten een andere tegenstander dus zal er vol getraind moeten worden om ook daar een goed resultaat neer te zetten 
Tot volgende week